Практически курс по front-end

350.00лв.
Записване
Практически курс по front-end

За кого е предназначен курсът?

Курсът е предназначен за хора с минимални компютърни умения, които иска да се развиват в сферата на Уеб разработките.

Защо да се запиша?

Курсът е изцяло с практическа насоченост. Завършилите курса ще придобият необходимите знания за започването на кариерата си като Front-End разработчик.

Лекторите са с голям професионален опт в съзаването на уеб сайтове.

Пред и след лекциите е предвидено време за инвидуални консултации.

Какво ще се изучава?

HTML5 – основният маркиращ език за описание и дизайн на уеб страници. Тук ще се научите да структурирате и пишете правилен, чист и валидиран код. Ще бъдат разгледани добрите практики за SEO оптимизация на страница.

CSS3 – език за описание на стилове. Използва се основно за стилизация на елементите структуриращи HTML старниците.

JavaScript – програмен език, който позволява динамична промяна на поведението на браузъра в рамките на дадена HTML страницата.

Jquery – библиотека изградена изцяло на основата на Javascript. В този модул ще разберем как да манипулираме web сайт динамично. Как да анимираме, сменяме картинки и създаваме динамични менюта.

Bootstrap – безплатен front-end framework за по-бързо и по-лесно създаване на риспонсив  уеб страници.

Photoshop – мощен инструмет за обработка на изображения. Ще се научим как с негова помощ да превръщаме графичният дизай в уебсайт.

 

Особености на курса

  • Лекции 0
  • Тестове 0
  • Продължителност 40 часа
  • Ниво на умение Всички нива
  • Език Български
  • Студенти 16
  • Оценки Собствена
Учебната програма е празна.
350.00лв.

Warning: include(/home/omegacollege/collegeomega.com/wp-content/plugins/learnpress/templates/single-course/enroll-button-new.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/omegacollege/collegeomega.com/wp-content/plugins/learnpress/inc/lp-template-functions.php on line 1191

Warning: include(): Failed opening '/home/omegacollege/collegeomega.com/wp-content/plugins/learnpress/templates/single-course/enroll-button-new.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/omegacollege/collegeomega.com/wp-content/plugins/learnpress/inc/lp-template-functions.php on line 1191